Evah Izabella Beierholm

Kommunikations – & stress specialist

Resume

  • Uddannelse/baggrund: Lederuddannet samt uddannet i arbejdsmiljø og -psykologi, den lærende organisation uddannelse, master coach uddannet.
  • Erhvervserfaring: 26 års ledererfaring i store og mellemstore virksomheder, op til 150 medarbejdere og 10 team, 14 års erfaring som arbejdsmiljøansvarlig for op til 250, medarbejdere, praktisk erfaring som medarbejder, erfaring med selvstændig virksomhed siden 2002.
  • Kurser/certificeringer: Certificeret i Emotionelle Kundetyper, Practitioner i energipsykologi, TFT – EFT/Matrix Reimprinting, Practitioner i NLP, Certificeret i EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), kurser og certificeringer i psykologiske værktøjer som skyggeteori, adfærd og forandringsprocesser.
  • Certificeret: Juni 2017
  • Placering: Fysisk i Espergærde, nær Helsingør. Jeg kommer dog gerne ud i virksomheder og institutioner i hele landet. Jeg har 1-1 kunder i både hele Danmark, Grønland samt Sverige.
  • Hvor længe har du været selvstændig?: Siden 2002
  • Kunder: Offentlige virksomheder, selvstændige virksomheder, team/grupper i større virksomheder og 1-1 aftaler.
  • Brancher: Alle brancher. 

www.centerforvelvaere.dk

Kommunikations – & stress specialist

Ydelser

Kommunikation

Personlig struktur og planlægning, samarbejdsstruktur med kollegaer og kunder/borgere. Mentor forløb (1-1) for at forstå din egen kommunikative vej til kunden/borgeren

Forretningsstruktur og kommunikation

Handleplan og forretningsudvikling, kundetype og kommunikation, ud fra produkt, projekt og målgruppe.

 

Stressforebyggelse og stresshåndtering

Kommunikation og forståelse der forebygger stress og konflikter med kunde/borgerhåndtering. Samarbejde og arbejdsmiljø. Kunde/borger succes og forståelse ud fra emotionel kunde- og borger bevidsthed.

Cases

Christina Clemen, www.christinaclemen.dk, Din personlige kropsterapeut:
”Jeg har brugt og bruger Evah som mentor og sparringspartner, i opbygning af min forretning – med bevidst vejledt fokus på gule kunder. Jeg har fået tryghed i min forretning og hos mig selv. Tidligere påvirkede det mig og gav følelsen af ikke at slå til, da jeg oplevede jeg skulle rumme alle kunder. Det var befriende at opdage, jeg ikke kan tale til alle. At jeg kan have en virksomhed der specifikt henvender sig til kunder der ønsker at afstresse, få ro og glæde.
Jeg sparer tid, ved denne anerkendte model. Evah gav mig seriøs sparring samtidig med jeg oplevede hun var objektiv i sin vurdering af mine potentiale kunder, min faglighed og mine ønsker.
Jeg ved i dag nøjagtig hvem jeg taler til og hvordan, uden at jeg behøver at bekymre mig om en persona.
Jeg er bevidst om at jeg i dag har en forretning, hvor jeg på netop min måde, med stor faglighed sælger behandlinger og undervisning der er anerkendt, fordi behandlingerne, undervisningen, leveres af mig, med netop den personlighed jeg leverer. Jeg har netop lært, at lære mine kunder og elever, at de kan tage udgangspunkt i at bevare sig selv. Det har fjernet stress hos mig, at min virksomhed ikke er en ”kopi” den er min, med min faglighed. Jeg oplever uge for uge at få mere og mere succes. Med Evahs hjælp har jeg muliggjort og optimeret min forretning så den indfrier både mine og mine kunders ønsker. Jeg er blevet sikker på hvem min kunde er, hvordan jeg henvender mig til netop dem samt hvordan jeg undgår at spænde ben for mig selv, i udbuddet af uendelige muligheder for ”hvor nemt” det er at starte egen virksomhed. Der er ingen ”du skal bare løsning”.
Evahs seriøsitet omkring hvem jeg er som menneske, hvad jeg emotionelt brænder for og ønsker at sælge, samt hendes fokus på både kundens købe interesse samt behov, inkluderet at jeg oplever jeg leverer et fagligt værdifuldt stykke arbejde til tilfredse kunder, giver mig følelsen af at jeg roligt bygger en sikker forretning skridt for skridt. Jeg kan kun anbefale du bruger Evahs store viden og faglighed, hvad enten du er nystartet selvstændig, skal gennemføre et projekt eller blot ønsker et bedre samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.”

Anne Mette Wennerwald, www.pluspersonale.dk, HR-Rekruttering-Outplacement:
”I min tid som selvstændig, har jeg aldrig oplevet nogen form for rådgivning og terapi med så gode resultater. Med Evah som sparringspartner, når jeg virkelig de mål, jeg sætter mig og tingene falder på plads. Nu er der harmoni og emotionel bevidsthed mellem mine drømme og mål, samt den retning jeg bevæger både mig og min virksomhed i.
Rom blev ikke bygget på en dag, jeg er i proces, jeg ser fremgangen. Jeg har fundet en vidende og faglig kompetent rådgiver i Evah. Hun taler ærligt, har humor og kan give mig både med og modspil i en balanceret mængde der får mig til at se både mine kunders behov og mine.
Jeg er blevet bevidst om hvad jeg ønsker at arbejde med, hvem der er mine kunder og hvordan jeg taler til dem. Samtidig har jeg anerkendt mine egne kompetencer, både fagligt og personligt – jeg ved hvad der giver mig god kommunikation, en givende arbejdsdag der kan ses på bundlinjen og i mit personlige overskud.
Evah oplever helheder, dette omsætter hun til ord og handlinger, du kan agere ud fra og med, både privat og i din forretning. Eva leverer hverdagoverskud og emotionel bevidsthed – kærligt og direkte. Jeg ved nøjagtig hvad mit næste skridt er, når jeg har været hos Evah.”

Kontakt Evah Izabella Beierholm

3 + 9 =