“Det er så meget mere end bare en certificering.

Certificeringen har givet mit arbejde et ekstra vigtigt lag, hvilket giver mine opgaveløsninger en ekstra solid bund og udførelsen af opgaverne betydeligt nemmere. Samtidig har det gjort mig mere sikker i forhold til at fortælle om kundetyperne, og hvorfor det er genialt at bruge for virksomheder. 

Det har også givet mig et nyt, stærkt netværk, hvor jeg har gjort mig tydelig i forhold til de andre certificerede. Vi kan nu spørge hinanden til råds, og vi har fået øjnene op for hinandens kompetencer og virksomheder. 

Jeg vil bl.a. bruge certificeringen på at få lavet et nyt produkt, og tage springet til at udleve min drøm om at blive mere formidlende. 

Jeg vil bestemt anbefale certificeringen til dem, der har en etableret virksomhed med en god base. Det er oplagt for alle, der arbejder med markedsføring eller virksomhedsudvikling i en eller anden forstand”.

Bodil Tejg Krunderup, www.tejg.dk