Jette Schrum

Portræt- og Erhvervsfotograf

Resume

  • Uddannelse/baggrund: Markedsøkonom og HD(A)
  • Erhvervserfaring: 15 års praktisk erfaring med strategi, marketing og kommunikation fra ansættelser som Brandmanager, produktchef virksomheder som Canon, Dyrup, Kavli & HP. 7 års erfaring med udvikling af online platforme og design af hjemmesider.  Selvstændig erhvervsfotograf siden 2015.
  • Kurser/certificeringer: Online Marketing Manager, Christina Klitsgaard Kurser, Certificeret i Emotionelle Kundetyper.
  • Certificeret: Januar 2018
  • Placering: Sjælland / Hele landet
  • Hvor længe har du været selvstændig?: Siden 2013
  • Kunder: Kundemagnterne, Leo Pharma, Scleroseforeningen, Augustinus Care, Effihub, Marsh Forsikring, selvstændige erhvervsdrivende og mindre virksomheder
  • Brancher: Alle brancher.

www.jetteschrum.dk 

Portræt- og Erhvervsfotograf

 

Ydelser

Portrætfotografi

Personlighed og autencitet er mit fokus når jeg fotograferer portrætfotos til virksomheder. Det gode professionelle portrætfoto skaber troværdighed og tillid og er potentielle kunders første indtryk af dig eller dine medarbejdere. Jeg tilbyder både portrætfotografering i studie, på locations eller i virksomhedens omgivelser.

Billeder til hjemmeside

Billederne på din hjemmeside, kan gøre en verden til forskel for dit brand og dine kunders opfattelse af hvem din virksomhed er og hvad du kan hjælpe med. Med udgangspunkt i de Emotionelle Kundetyper hjælper jeg mine kunder med, at definere præcis hvilke billeder der fortæller, historien om hvem de er. Dette skaber den vigtige og afgørende gode mavefornemmelse, som får potentielle kunder til at tage den indledende kontakt.

Visuel kommunikation

Visuel kommunikation, dvs billeder, video og grafik, er et effektivt værktøj til at kommunikere information. Jeg rådgiver mine kunder i hvordan de kan arbejde for at gøre deres content og kommunikation langt mere tydelig og præcis, ved brug at visuelle værktøjer, med det mål at skabe mere vækst og bedre resultater

Cases

Opgave: Portrætfoto og billeder til hjemmeside

Firma: Nygaard Grafisk, https://www.jetteschrum.dk/fotografering/visuel-identitet/grafisk-designer/ & www.nyggardgrafisk.dk

Laila Nygaard Andersen, grafiker og indehaver: ”Jette Schrum har taget de flotte billeder på min hjemmeside. Jette gjorde et fantastisk forarbejde, inden hun gik igang med fotograferingen. Målgruppen blev fastlagt, lokationer og motiver blev nøje planlagt og researched. Vi havde en spændende foto-dag, med fuld fokus på opgaven og Jette fik mig til at slappe af, hvilket er enormt vigtigt for et godt resultat. For mig har det betydet, at jeg på en meget professionel måde kan møde min målgruppe og billederne er med til at samle min hjemmeside til en velfungerende helhed.”

Opgave: Visuel branding, billeder til hjemmesiden

Firma: Effihub: https://effihub.com/

”Jette er en fantastisk engageret og dygtig fotograf. Hun er et rigtigt menneske menneske, som er super behagelig og nem at arbejde med – og ikke mindst gør det sjovt at stå foran kameraet. Og hun bliver ved til det rigtige foto er taget. Vi er SÅ glade for vores nye billeder, som på en fantastisk flot måde fanger ånden i firmaet og fortæller historien om både os og vores virksomhed. Jette har min stærkeste anbefaling.”

Opgave: Portrætfoto

Firma: Psykolog Heidi Agerkvist, https://heidiagerkvist.dk/

Heidi Agerkvist, psykolog: “Jeg ved ikke hvad det præcis er Jette gør, men fotooplevelsen med hende var helt anderledes. Med sit rolige væsen signalerede Jette “tag det bare roligt. Jeg har god tid, og vi bliver ved indtil du er tilfreds”. For første gang oplevede jeg, at det bagefter var svært at vælge hvilke billeder jeg gerne ville have. Ikke fordi jeg følte mig skæv og kejtet på billederne, men fordi jeg havde lyst til at få dem alle sammen. Hende der er på billederne, er nemlig præcis hende jeg er.”

Opgave: Billeder til hjemmesiden

Firma: Kundemagneterne, www.emotionellekundetyper.dk

Jannie Ilum Gade, Direktør/indehaver: “Jette formår, som ingen andre vi har mødt, at bruge sin stærke strategiske og kommercielle baggrund til at sætte sig grundigt ind i både vores behov – og vores kundetypes. Hun er samtidigt utroligt behagelig, seriøs og dedikeret i opgaveløsningen. Hun har en hel særlig egenudviklet forberedelsesprocedure samt et unikt billedudvælgelsessystem som gør det effektivt og nemt at være kunde. Jette har hermed vores varmeste anbefalinger hvis du ønsker gennemtænkt og langtidsholdbar erhvervsfotografering.”

 

Opgave: Medarbejderportrætter

Firma: Scleroseforeningen, https://scleroseforeningen.dk/viden-og-nyt/om-os/ansatte

Opgave: Rådgivning om valg af kundetype, visuel identitet og fotografering af billeder til hjemmesiden

Firma: Susie Wagner, www.susiewagner.dk

 

 

Kontakt Jette Schrum

10 + 5 =