Malene Palmgren

Marketingrådgiver

Resume

  • Uddannelse/baggrund: I tidernes morgen uddannet i den finansielle sektor, men kom meget hurtigt over i salg og marketing hvor jeg kunne bruge min kreative åre. 
  • Erhvervserfaring: 15 års erfaring med salg og marketing fra store danske marketingafdelinger i bl.a. investerings- og fragtbranchen. Selvstændig siden 2012 hvor jeg klæder virksomheder på gennem rådgivning, på tryk og online.
  • Kurser/certificeringer: Er naturligvis certificeret i de emotionelle kundetyper og har derudover gennem årene taget en masse kurser i bl.a. online markedsføring, webdesign, grafisk produktion mv.
  • Certificeret: Juni 2017
  • Placering: Greve, lige syd for København.
  • Hvor længe har du været selvstændig?: Siden 2012.
  • Kunder: Mine kunder er små og mellemstore virksomheder, typisk uden egen marketingfunktion. Jeg har både nystartede iværksættere og veletablerede virksomheder i porteføljen og laver løsninger i alle størrelser. Ca. 80% af mine kunder er grønne virksomheder og mange af dem er lokalt placeret i og omkring Greve. Du kan på mit website palmgrenmarketing.dk se en masse cases på grønne kunder.
  • Brancher: Der er stor bredde på brancherne og mine kunder arbejder derfor med alt fra HR og fundraising til produktionsvirksomheder, håndværk, entreprenører til kursusudbydere og behandlere.  

www.palmgrenmarketing.dk 
Marketingrådgiver 

Ydelser

Grafiske produktioner og design

Jeg leverer grafiske produktioner i alle størrelser fra det lille visitkort og logo til store grafiske designlinjer med mange elementer. Langt størstedelen af mine kunder er tilbagevendende kunder bruger mig som deres eksterne marketingfunktion enten på fast basis eller bestiller som behovet opstår.

Wordpress websites

Jeg laver gode stabile Wordpress websites i alle størrelser og på flere sprog, inkl. mindre webshops. Mange kunder starter i det små og udvider websitet løbende i takt med at virksomhed og produkter udvider sig. Altid hackersikret, lækkert responsive design og brugervenlig opbygget.

Marketingrådgivning

Jeg rådgiver mine kunder i marketingløsninger og hvordan de enkelt og nemt kommer i gang med at arbejde med kundetyperne. Lavpraktiske redskaber såsom Rådgivningshjulet, Farveindekset og Rådgivningsarkene giver massevis af gode noter og råd til hvordan man kommer videre eller i gang.

Cases

Opgave: Website, Nyhedsbrevsopskrivning i Mailchimp, Kontaktformularer, Powerpointskabelon, Postkort, Brevpapir, Guider og e-bogsforsider, Plakater, Messemateriale, Bannerannoncer,

Firma: Bigum Consult, http://palmgrenmarketing.dk/Cases/bigumconsult/

Marianne Bigum, Ejer: ”Vi sparrer om, hvad der virker bedst. Malene har været rigtigt god til at fange min hjemmesides behov for formål og funktionalitet og få det udtrykt i struktur, grafik og enkel navigation med fokus på kundeoplevelsen rettet mod den grønne kundetype. Først skulle den bare fungere som visitkort. Senere har vi udvidet med flere features. Undervejs har vi sparret om, hvad der virker bedst, og Malene er hurtigt inde ved sagens kerne, hvilket er godt for effektivitet og hurtig implementering. Jeg har valgt selv at lave mit indhold og laver også meget af den løbende opdatering selv. Når så der skal udvikles, programmeres og ryddes op træder Malene til igen. Hun har absolut min anbefaling.”

Opgave: Visitkort, postkort, plakater, messebannere, website med webshop, virksomhedsfolder, brætspil, Spillehuides, Dialogkort, Klæb til vindue

Firma: Hallundbæk Consult, http://palmgrenmarketing.dk/Cases/hallundbaek-consult/

Opgave: Facebook gruppe og annoncering på mediet, Youtube kanal med salgsvideoer og forklaringsvideoer, Fotoshoot med undervisningsbilleder, Logo og fuld grafisk layout, Større website med webshop og kreditkortbetaling, Plakater med lomme til flyers, Mini-flyers (A6 format), Visitkort, Træningstrøjer med logo til undervisning, Løbende vedligehold af website og Facebookgruppe. 

Firma: Tryghedskurser.dk, http://palmgrenmarketing.dk/Cases/tryghedskurser/

Peter Palmgren, Ejer og Instruktør: ”Rådgivning i iværksætteri, marketing og kundetyperne. Malene har været med fra starten da jeg ønskede at oprette min virksomhed. Hun har rådgivet mig i iværksætteri, marketing og kundetyperne og sammen har vi arbejdet på at markedsføre min forretning mod den grønne kundetype. Kundetyperne har været en god referenceramme både i starten hvor alt var nyt og efterfølgende når vi har skulle diskutere nye marketingtiltag. Palmgren Marketing har stået for hele vores grafiske identitet både på tryk og online samt opbygget min webshop, som fungerer upåklageligt. Hjemmesiden er overskuelig, brugervenlig og med masser af god information, billeder og videoer som tilfredsstiller kunderne. Dertil er der blevet lagt et stort stykke arbejde i at SEO optimere hjemmesiden så den ligger forrest på Google, samt at synliggøre vores kurser for private gennem facebookannonceringer, Youtube videoer og Google placeringer.”

Kontakt Malene Palmgren

9 + 13 =