Ragini Kastberg

Rådgiver i marketing og branding

Resume

  • Uddannelse/baggrund: Markedsføringsøkonom og assistent m. speciale i offentlig administration.
  • Erhvervserfaring: 10 års erfaring med marketing og branding. 
  • Kurser/certificeringer: Emotionelle Kundetyper, Adobe InDesign, Photoshop, SEO, WooCommerce, Digital markedsføring 
  • Certificeret: Oktober 2017.
  • Placering: Als.
  • Hvor længe har du været selvstændig?: Siden 2016. 
  • Kunder: Dine Ressourcer, Radio Viborg, Stoholm Hundeskole, Lona Fack, Ramsing Kommunikation. 
  • Brancher: Alle brancher. 

www.webklar.dk 

Rådgiver i marketing og branding

 

Ydelser

Hjemmesider

Bliv webklar og kom tættere på dine kunder med en synlig hjemmeside. Jeg hjælper dig i mål med en køreklar hjemmeside, så du kan fokusere endnu mere på det, som du er god til; pleje dine kunder, din familie eller måske det vigtigste… dig selv.

Tekster

Har du styr på dine tekster? Jeg hjælper dig i gang eller helt i mål med dine kundetypetilpassede tekster, så du tiltrækker dine kunder gennem dine budskaber.

Vedligeholdelse

Er du ved at gå ud af dit gode skind, når bilen ikke bare starter, når du drejer nøglen? Så er du sikkert også typen, der har det bedst med ikke selv at skulle pille ved mekanikken. Din hjemmeside kræver vedligeholdelse lige såvel som bilen. Slip for bøvlet med en basis-vedligeholdelsespakke.

Case

LonaFack, www.lonafack.dk – visuel identitet, logo og tekst

Lona og jeg mødtes første gang på et iværksætterforløb og fandt hurtigt god kemi.

Lona havde en drøm om at starte sin egen mentor-virksomhed skulle udleves, og det faldt os naturligt at indgå et samarbejde om at få Lona udover rampen med drømmen.

Vi indledte processen med et opstartsmøde, hvor vi drøftede alt fra visuel identitet til tekst, navn og hjemmesidedesign. Alt sammen foregik i Lonas eget hjem simpelthen for at se og mærke de omgivelser, som hendes kunder ville blive modtaget i.

Jeg formede udkast til grafiske elementer, forslag til hjemmesidens indhold og opbygningen. Derudover agerede WEBKLAR sparringspartner vedr. videoproduktion og leverede færdige tekster til præsentationsvideoer.

Det blev til lonafack.dk

Lona Fack, Coach og Mentor: ”Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Ragini Kastberg, WEBKLAR via I-Værkstedet, Viborg Kommune. Ragini var engageret og interesseret i eget og andres projekter.

WEBKLAR har produceret to hjemmesider for mig. Her oplevede jeg Ragini, som en person, der sætter sig grundigt ind i tingene og bliver ved indtil kunden er tilfreds. WEBKLAR udarbejdede de grafiske elementer, opbygning og indhold til hjemmesiden samt bidrog i udarbejdelsen af 2 stk. videoer. Ragini er et menneske, som passer rigtig godt til den kundetype, jeg er. Jeg har mange gode (og mindre gode) ideer. Hun er god til at lytte, spørge ind og komme med forslag, så vi ”ser” det samme ”billede”. Ragini sprudler af energi og er et dejligt ungt menneske, som jeg er sikker på vil komme langt.”

Kontakt Ragini Kastberg

12 + 7 =