Stine Grubbe

Tekster, content, PR og rådgivning

www.stinegrubbe.dk

Tekster, PR og undervisning

Resume:

  • Uddannelse/baggrund: Akademiuddannelse i kommunikation & branding
  • Erhvervserfaring: Har arbejdet professionelt med online kommunikation siden 1997
  • Kurser/certificeringer: Certificeret kundetype ekspert, Online Marketing Manager v. BIGUM & Co, Christina Klitsgaards kurser (online & live)
  • Certificeret: Januar 2018
  • Placering: Roskilde / Hele landet
  • Hvor længe har du været selvstændig?: Siden 2009
  • Kunder: PEJ gruppen, Coop, IBM, KMD, Sadolin, Thuesen Jensen, Husqvarna Viking, Danbo, Møblér, IKEA, Guldbageren, Colorama, Dansk Supermarked og mange mange flere
  • Brancher: Detailhandel, rådgivere, IT, producenter mv.

Ydelser:

Tekster

Alt godt indhold – tekster og content – starter med empati, indblik og menneskeforståelse. Ikke hverken SEO, contentcows eller noget som helst andet.

Jeg sikrer mine kunder tekster der møder kunden i øjenhøjde – og i den virkelighed der får dem til at købe.

Konceptudvikling

Udvikling er helt essentiel for virksomhedens overlevelse i et marked præget af hård konkurrence.

Jeg kan hjælpe med konceptudvikling af jeres kernevirksomhed, af produkter, ydelser mv., uanset om der er tale om nye tiltag eller videreudvikling af eksisterende elementer.

PR og synlighed

Synlighed i presse og hos (de rigtige) bloggere, er et af de allermest effektive måder at få hurtigt gang i hjulene, og positionere din virksomhed og dine produkter og hurtigt skabe en interesse som for eksempel SEO arbejde tager lang tid at opbygge.

Det er ikke et valg mellem SEO og PR – men aktiviteter der kan gå op i en (veludført) højere enhed.

Cases:

Opgave: Tekstforfatning, kommunikationsudvikling og PR

Firma: Effihub, https://effihub.com/

Cathrine Herskind-Carlsen, CMO og co-founder, Effihub: ”Stine er et sprudlende og engageret livsstykke. Hun er hurtig og skarp til at finde ind til kernen af, hvad ens virksomhed handler om, og hvordan budskabet bedst muligt bliver kommunikeret ud til målgruppen. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med hende, og hun har vores stærkeste anbefaling.”

Opgave: Online tekster og anden content til webshop

Firma: Husqvarna / Coop.dk, http://www.husqvarnaviking.com/ og https://coop.dk/ 

Jesper Olsen, Country Manager, Singer, Pfaff & Husqvarna Viking Symaskiner: “Det er super og gennemtænkt. Du er bare skide go´ !!”

Opgave: Workshop om salg og konceptudvikling

Firma:Guldbageren Danmark, http://www.stinegrubbe.dk/project/miniworkshop-for-guldbagerne-konceptudvikling-for-retail/

Søren Hansen, Adm. Direktør, Guldbagerne:”Stine er en inspirerende, engageret og levende oplægsholder og meget dygtig formidler. Er god til at lytte og inddrage tilhørere. Alle gik hjem inspirerede, tilfredse og fulde af begejstring.”

Opgave: Koncept- og forretningsudvikling af online platform

Firma: Kvindeguiden.dk, http://www.kvindeguiden.dk/ 

Louise Pagsberg, Partner, Kvindeguiden.dk: “Vi tog kontakt til Stine Grubbe, bl.a. fordi vi havde brug for nye inputs og inspiration til nye måder at angribe forskellige forretningsområder. Vi vidste at hun besad en ekspertviden omkring nettet og især de sociale medier og brugen af disse. Vi kan klart mærke en forbedring i relation til kundeopgaver, tidsbesparelser på før meget tidskrævende opgaver, og at de fokusområder Stine anbefalede har den forventede virkning.

Det særlige ved Stine er hendes overblik, strategiske og kommercielle sans, gejst og smittende humør og det faktum, at hun lynhurtigt kunne give os troen på at vi virkelig kunne ændre vores fokusområder samt rutiner positivt. Genial rådgivning! Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, jeg ikke ville anbefale Stine til!”

Opgave:Koncept- og kommunikationsudvikling af konference

Firma: KMD, https://issuu.com/kmd_id14/docs/kmd_id14_invitation

Gitte Gormsen, for bl.a. KMD / REACH MEDIA / ATEA / DIGITAL NATIONS: “Stine er gjort af et sjældent stof. Hun behøver ganske få informationer og guidelines for at kaste sig over en opgave, hun løser enhver opgave til punkt og prikke, og hun viger ikke tilbage for at byde ind med, hvordan en løsning kreativt og funktionelt kan blive endnu bedre. Når jeg hyrer Stine til en opgave, kan jeg have 100% tillid til, at den bliver løst inden for tidsrammen og med den kvalitet, jeg forventer.

Stine er stærk på både kommunikation, kreativitet og ikke mindst projektledelse. Hun har leveret tekster til mig om teknologiske paradigmeskift, om hvordan IT ændrer vores hverdag og vores ageren som mennesker og om digitalisering i kommunerne.”

Opgave: Idéudvikling & rådgivning omkring tekstil og bolig afdelinger

Firma: Føtex / Dansk Supermarked, https://www.foetex.dk/

Lone Tørnæs Andersen, Planlægningschef, Føtex / Dansk Supermarked: “Det har været meget givende at få indspark til udvikling af processen udefra, og vi er blevet bevidste om hvorfor og hvordan vores kunder skal inspireres i butikkerne.

Vi har været imponeret af Stine Grubbes positive og eksekverbare rådgivning, evnen til at se muligheder, og at hun altid leverer til tiden.”

Kontakt Stine Grubbe

13 + 5 =