Teamet bag Emotionelle Kundetyper

 

Jannie Ilum Gade og Sanne Dollerup driver virksomheden Emotionelle Kundetyper ApS, og har udviklet metoden med samme navn – Emotionelle Kundetyper® – til at segmentere kunder baseret på fire følelsesmæssige præferencer.

Vi har foreløbigt brugt 6 år på at udvikle konkrete retningslinjer for markedsføring- og salgstiltag til hver af kundetyperne. Metoden bygger på Sannes forskning, Jannies 25 års praktiske erfaring som direktør, salgschef mm og en kategorisering af mere en 3.000 cases (dvs. casebaseret forskning).

Vi kan kontaktes samlet på: kontakt@emotionellekundetyper.dk

Du kan læse mere om vores baggrunde og kvalifikationer samt møde vores team herunder:

Ph.D Sanne Dollerup

Partner, konceptudvikler, adjunkt og forsker.

Sanne er udover at være kandidat i kommunikation også forsker i strategisk markedsføring. Hendes forskning omhandler, hvordan man bevidst kan koble kunders positive følelser til et konkret produkt/mærke – og dermed skabe loyale kunder og vækst. Hun har i den forbindelse studeret den nyeste og mest effektive viden indenfor markedsføring, kommunikation, psykologi og hjerneforskning og formidler netop denne viden.

Hun har tidligere haft eget reklamebureau. Sanne har undersøgt butikskoncepter verdenen over og været tilknyttet forsker på University of Edmonton (School of Retailing).

Du kan kontakte Sanne på: sanne@emotionellekundetyper.dk eller på telefon 31665439.

Jannie Ilum Gade

Direktør, partner, forretningsudvikler og strateg

Jannie har en baggrund som salgs- og produktchef, direktør, virksomhedskonsulent og som stifter/ejer af 5 virksomheder. Hun har således godt 26 års praktisk erfaring med salg og markedsføring. De seneste ti år har hun undervist og rådgivet tusinder af virksomhedsejere i hvordan de rent praktisk får flere kunder til at købe mere. Og til at blive mere loyale.

Jannie er oprindeligt uddannet akademiøkonom og diplomleder. Senere har hun taget certificering i personprofilanalyse (JTI) og personlig effektivitet, en NLP coaching uddannelse samt en lang rækker kurser i forhandlings- og argumentationsteknik, online markedsføring, salgsteknik, nyhedsbrevskommunikation mm.

Du kan kontakte Jannie på: jannie@emotionellekundetyper.dk eller telefon 25153800.

Nanna Dam

Kommunikationsmedarbejder

Nanna er bachelor i kommunikation og certificeret kundetypeekspert. 

Du kan kontakte Nanna på: nanna@emotionellekundetyper.dk

Judith H. Jensen

Medunderviser på certificeringen

Judith er certificeret partner i Emotionelle Kundetyper® fra et af de tidligste hold, og hun har opnået meget erfaring med at arbejde med kundetyperne i praksis. Blandt andet fra en række fælles projekter. Hun har praktisk erfaring med markedsføring siden 2007, herunder med egen virksomhed siden 2014 – www.marketingbasen.dk – hvor hun er marketingrådgiver med speciale i online markedsføring. Hun har mere end 10 års erfaring med undervisning og formidling. Forinden har hun haft 6 års praktisk erfaring med at skabe resultater indenfor beklædningsindustrien. Judith er såvel en tæt samarbejdspartner som vores medunderviser på certificeringen.

Du kan kontakte Judith på: kontakt@emotionellekundetyper.dk

Bodil Tejg Krunderup

Medunderviser på certificeringen

Bodil er certificeret partner i Emotionelle Kundetyper® fra et af de tidligste hold, og hun har opnået meget erfaring med at arbejde med kundetyperne i praksis. Hun har mere end 20 års erfaring som grafisk designer og driver idag www.tejg.dk. Efter certificering arbejder hun mere med markedsføringstrategi og kunderejser (herunder på en lang række opgaver for og med os). Bodil er medunderviser på certificeringen og så giver hun delvist feedback på opgaverne.

Du kan kontakte Bodil på: kontakt@emotionellekundetyper.dk

Vi ser frem til at høre fra dig

8 + 6 =