Anita Wodstrup Madsen

Indretningskonsulent – og stylist

”Mine kunder stiller ikke spørgsmålstegn ved mine forslag, fordi jeg kan begrunde det med teorien om de emotionelle kundetyper.”

Jeg laver både indretning for private og for virksomheder og har været selvstændig i 15 år. Jeg har altid haft en ‘Kender du typen’ i maven, når jeg møder min kunder og vurderer alt fra, om de har økologi i køleskabet til dyre designermøbler og hvilken slags kunst, de foretrækker.

Jeg valgte certificeringen, fordi jeg blev tændt af at få noget teori bag min mavefornemmelse. Jeg gættede rigtigt i mange, mange tilfælde i forhold til mine kunders præferencer og værdier omkring indretning, men kunne også godt blive overrasket engang imellem. Certificeringen har gjort, at jeg ikke alene læner mig op ad min mavefornemmelse, men har en velfunderet teori i ryggen, som jeg kan bygge min rådgivning på – og ramme rigtigt hver gang.

I forhold til mine kunder er certificeringen også en form for blåstempling. Når jeg eksempelvis laver en messestand for en kunde, hvor vi har sporet os ind på kundetypen og går specifikt efter at ramme den type i indretningen, bliver der ikke stille spørgsmålstegn ved mine forslag, fordi jeg kan begrunde det med teorien om de emotionelle kundetyper.

Det bedste ved certificeringen er værktøjskassen og opslagsværket. Ligegyldigt hvilken kunde, jeg vil ramme, kan jeg læse præcist hvilke ord, grafik og virkemidler, der er de rigtige. Det betyder også, at jeg lynhurtigt kan aflæse, om et pludseligt indfald og en skæv idé nu også er den rigtige vej at gå. Det har sparet mig for tid og penge, at jeg ikke har kastet mig ud i at lave nogle stunts, som min røde side synes var en god idé.

Jeg kan ikke komme i tanke om en virksomhed eller kunderelation, hvor teorien om kundetyperne ikke kan bruges. Teorien kan bruges i alle fag fra reklamefolk til byggebranchen og til konsulenter som jeg selv. Så i stedet for at skyde i blinde og spilde penge på fejlannoncering, kan de bruge deres markedsføring meget bedre ved at bruge kundetyperne. Derfor anbefaler jeg certificeringen vidt og bredt.

Anita Wodstrup Madsen, Boligstil.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}