Anne Kirstine Toftvang,

Markedsføringsrådgiver & tekstforfatter

 

 

“Det er et genialt værktøj til alle, der arbejder med markedsføring. Der er mange andre, der laver det samme som mig med tekst, onlinemarketing osv., så jeg valgte certificeringen, fordi den ville give mig et stærkt USP (og det på trods af, at jeg skulle rejse retur til Danmark fra Spanien på alle undervisningsdagene).

Det bedste ved certificeringen var at komme helt i dybden med, hvilke ord, billeder, grafik og medier der virker for hver af de emotionelle kundetyper. Man får noget af det i onlineworkshoppen, men det er kun at kradse i overfladen i forhold til alt det, jeg lærte på certificeringen.

Det har gjort det lettere for mig at lave mit arbejde med mine kunder. Jeg kan skære endnu hurtigere ind til benet i forhold til, hvilke kunder de skal gå efter, og hvordan de skal gøre det. Det var fedt at få præcis og dybdegående viden om, hvilken mediestrategi der skal til for at ramme de enkelte kundetyper og hvad teksterne til dem skal indeholde.

Det har selvfølgelig også været en bonus for min egen markedsføring og har givet mig en stærkere faglig identitet samt rigtig gode argumenter for, hvad jeg anbefaler mine kunder og hvorfor jeg gør det”. 

Anne Kirstine Toftvang, www.annetoftvang.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}