Anne Weinkouff

Marketingspecialist

Anne Weinkouff, certificeret kundetypeekspert

“Jeg tog certificeringen, fordi jeg gerne ville opkvalificeres i markedsføring i forbindelse med ansættelse hos SENSE marketing.

Certificeringen har givet mig en endnu bedre forståelse af, hvorfor mennesker reagerer forskelligt når de påvirkes med marketing.Det er et ”hands-on” værktøj, som jeg bruger både bevidst og ubevidst i hverdagen. Både i strategier, marketingplaner, produktionen af marketing – men ligeledes i vores egen markedsføring.

Bonuseffekten er, at det har gjort mig til den kvalitetssikrende i virksomheden. Mine kolleger har fået en ekspert i baghånden på kontoret, som de altid kan spørge til råds.

Det bedste ved certificeringen er, at den har så bred palette. Det passer godt til os hos SENSE marketing, fordi vi varetager alle typer af marketing for vores kunder.

Det er ikke kun mig, der tænker i kundetyper. Nu kan alle på kontoret tale i kundetype-farver og alle har fået forståelsen for, hvorfor vi anbefaler de ting, vi gør, til kunderne. 

Det har givet ro på bagsmækken, for nu forstår vi alle i virksomheden meget bedre, hvorfor vores kunder gør, som de gør. Og det har givet os fundamentet for at orienterer os mod de kunder, vi er bedst til at servicere, og vi forstår også meget bedre kundernes kunder. 

Det er certificeringen der gjorde, at vi tog en retning på vores egen profil, nemlig at turde positionere os som eksperter indenfor virksomheder, som vil sælge til håndværkersegmentet. Det har gennemsyret vores egen marketing og har resulteret i en meget fin tilgang af kunder efterfølgende, så certificeringen har i den grad kunne tjene sig hjem igen.”

Anne Weinkouff, SENSE

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}