Birgitte Iversen

Kommunikationsrådgiver & indehaver hos c:ommunicate

“Metoden her er nem at forstå og derfor et meget brugbart redskab”

Jeg valgt certificeringen fordi jeg altid er på udkig efter ny viden og inspiration mine invendinger var om certificeringen var ’noget værd’ og anerkendt nok til at jeg kunne få et udbytte ud af forløbet.

Jeg har fået en dybere indsigt i målgrupper, hvilket jeg kan bruge i min rådgivning af ejerledede virksomheder. Min erfaring er, at mange virksomheder ikke har greb nok om, hvordan de skal kommunikere med deres kunder, og dermed sælge mere – ganske enkelt fordi de ved for lidt om kunderne. Metoden her er nem at forstå og derfor et meget brugbart redskab for mig, når jeg hjælper virksomheder med udvikle en effektiv og slagkraftig kommunikationsstrategi.

Der følger et fagligt netværk med i købet, og jeg kan bruge certificeringen til flere ting, end jeg havde regnet med. Jeg ville bruge den i de workshops, jeg lavede i forvejen, men forløbet/certificeringen har yderligere ført til, at jeg udvikler 1-3 nye produkter, som jeg glæder mig til at folde ud.

Certificeringen har givet mig et meget konkret og pædagogisk værktøj, som er let for min målgruppe (ejerledere) at forstå og anvende. Derudover har jeg fået inspiration og et nyt netværk, som jeg tror, at jeg på lidt længere sigt får gavn af.

Certificeringen giver kommunikations- og marketingprofessionelle et fælles sprog, som gør det lettere at skabe stærke fælles resultater. Derfor kan både ansatte og selvstændige have fordele af at lære sproget at kende.

Birgitte Iversen, c:ommunicate

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}