Evah Izabella Beierholm

Kunde- & trivselskonsulent


“Certificeringen har gjort, at det bliver lettere at få offentlige virksomheder som kunder.”

De emotionelle kundetyper kan bruges til så meget mere end bare salg og rådgivning

“Jeg valgte at blive certificeret hos Kundemagneterne, fordi jeg har ledt med lygte efter en metode til, hvordan jeg med enkle værktøjer kan få mennesker til at forstå, hvad vi køber ind på emotionelt i alle sammenhænge. Det Jannie fortalte til foredraget gav bare så meget mening.

Certificeringen i emotionelle kundetyper har givet mig en viden, så jeg lettere kan formidle mit budskab til offentlige virksomheder. Jeg har fået flere kommuner som kunder uden markedsføring, alene fordi rygtet har spredt sig. 

Jeg omsætter det også til redskaber, jeg selv kan bruge i min klinik-virksomhed. For eksempel var certificeringsdagene opdelt efter kundetyperne, og det var virkeligt interessant at se, hvor meget man kan påvirke og skabe den rigtige stemning ved at tage udgangspunkt i de forskellige kundetyper. Det bruger jeg nu til at tilpasse min egen undervisning og skabe den rette stemning, så den passer til de typer kunder, jeg har, ligesom jeg benytter elementer fra uddannelsen til at forklare hvorfor min klient reagerer som hun gør”.

Evah Izabella Beierholm, Center for Velvære

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}