Hanne Østergaard

Webshopsmentor

“Jeg troede faktisk, jeg vidste alt om mine kunder inden – men jeg tog fejl.

Jeg har både været til foredraget, på live workshoppen og har fået rådgivning af Jannie, så jeg troede faktisk, at jeg vidste næsten alt om mine kunder. Derfor var jeg meget i tvivl, om uddannelsen ville være tiden og investeringen værd for mig.

Jeg valgte certificering, fordi det ville motivere mig til at investere i mit nye forretningsområde med SEO-rådgivning. Og uddannelsen har givet mig en meget dybere forståelse af, hvad der motiverer mine kunder, og hvad de ikke vil have, så jeg kunne lave de rigtige produkter og hjemmeside, der rammer dem.

Forløbet har været ideelt til at teste og udvikle mit nye produkt

Jeg har fået mere selvsikkerhed omkring mit nye produkt, som jeg testede og udviklede undervejs. Så nu er hanneoestergaard.dk blevet til virkelighed. Og jeg solgte min første SEO-rådgivningspakke allerede inden, vi var færdige med eksamen. 

En stor bonus ved forløbet er den sparring, som Jannie og Sanne har givet mig omkring, hvordan jeg kommer helt i mål med mit nye produkt og forretningskoncept”. 

Hanne Østergaard, www.hanneoestergaard.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}