Helena Ring

Facebook konsulent


Jeg solgte mine 5 cases inden, jeg sagde endeligt ja til certificeringen, så investeringen var allerede tjent mere end hjem.

Certificeringen og kundetype-værktøjerne har gjort mig mere klar og fokuseret på, hvordan mine produkter skal udformes. Jeg er blevet klarere i kommunikationen til mine kunder, og jeg har skåret det løse væk, som ikke kunne betale sig. Samtidigt har certificeringen understøttet min faglighed med sit store teoretiske fundament, og dermed har føjet et ekstra lag til den viden, jeg havde i forvejen.

Det sidste halve år med certificeringen er der virkeligt sket meget. Jeg har skiftet retning med virksomheden og målretter mig mod en helt anden kundetype end før. Jeg har fået nyt firmanavn, ny kommunikationsform og ansat en medhjælper. Det hele kommer ud af det øgede fokus og skarpheden på, at jeg nu ved, hvordan jeg skal kommunikere og prioritere i min virksomhed.

Virksomhedsomlægningen har også givet mig en anden seriøsitet omkring min forretning. Nu er der mere fokus på, hvad der giver mest mening og hvad der bedst kan betale sig for mig og virksomheden. Det har kastet nye kunder af sig. Og 3 af de 6 kunder, jeg lavede cases for, har tegnet sig som faste kunder i 2019. Så certificeringen har bestemt kunne betale sig.”

Helena Ring, Midtjysk Markedsføring

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}