Jette Drøger

Indehaver af Websitterservice

“Jeg vil anbefale certificeringen til folk, som på en eller anden måde arbejder med andres markedsføring, formidling eller øvrig kommunikation.”

Min største indvending var prisen. Første gang jeg kiggede på certificeringen, skulle hele beløbet betales af en gang. Det kunne jeg som nystartet selvstændig, slet ikke overskue. Da jeg senere opdagede at kunne betale i rater OG at Jannie fortalte at der var fokus på at tjene beløbet ind igen, var jeg solgt.

Jeg ønskede flere kunder og produkter “på hylden”. Derfor markedsførte jeg mig lidt i øst og vest efter egne ønsker og andres velmenende råd. Det virkede ikke særlig godt.

Den største forandring har været den viden jeg har fået. Jeg ser alt i farver nu. Nu er det ikke så længe siden at jeg bestod certificeringen og andre ting har fyldt op, så på kundesiden er der ikke sket så meget endnu.

Da jeg startede certifceringsforløbet, så var jeg temmelig pas på de røde og de grønne. Undervisningen åbnede mine øjne for en kæmpe vifte af viden, så forbeholdene forsvandt.

Ud over den kæmpe viden, som jeg har fået med mig, har jeg mødt nogle fantastiske mennesker, som måske kunne blive samarbejdspartnere i forskellige sammenhænge, fået idéer til nye produkter, nye branding muligheder, faglig feedback… ja jeg kunne fortsætte

Personligt har certificeringen givet mig et fagligt boost. Jeg elsker at lære nyt, men her er det ikke bare viden jeg har fået, men også lidt personlig udvikling.

Jeg vil anbefale certificeringen til folk, som på en eller anden måde arbejder med andres markedsføring, formidling eller øvrig kommunikation. Hvis det kun er dine egne ting du vil arbejde med, kommer du rigtig langt med medlemsklubben.

Jette Drøger, Websitteservice

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}