Jette Juel Schrum

Portræt- og Erhvervsfotograf

 

“Min afgørende indvending på at sige ja til certificeringen var økonomien. Var jeg klar til at investere så mange penge, som jeg ikke havde, og som skulle tjenes hjem? 
Men jeg brugte mine hjemmeopgaver til at hente investeringen hjem, og i dag kan jeg sige, at det var hele investeringen værd. 
 
Allerede 1½ måned efter min certificering havde jeg solgt 2 store opgaver, som inkluderer rådgivning, jeg kun kan give, fordi jeg blev certificeret. Den rådgivning var afgørende for, at kunderne valgte mig og ikke en af mine konkurrenter.
 
Det dybe kendskab til kundetyper har også gjort mig meget dygtig til at rådgive kunder om hvilke typer af billeder, de skal have taget, og begrunde alle mine input. Jeg kan tydeligt høre, at kunderne anerkender mig for den sparring og rådgivning de får af mig, og de oplever, der er substans bag mine ord og mine forklaringer om kundetyper”.
 
Jette Schrum, www.jetteschrum.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}