Judith H. Jensen

Marketingrådgiver


“Det har givet mig en dyb forståelse for mine kunder, så jeg nu fuldt forstår deres behov, og hvad de siger. Det gør min hverdag meget nemmere og mere effektiv”

Uddannelsen har tjent sig hjem 3 gange 

Alene mens vi var i gang med certificeringen solgte jeg for over 86.000 kr., som direkte kan tilskrives certificeringen og min ekspertviden om kundetyper. Efter certificeringen har jeg også kunne hæve min priser, og det kan mærkes på omsætningen. 

Nu slipper jeg for fejlinvesteringer og bruger min tid mere effektivt

Certificeringen har hjulpet mig til at undgå fejlinvesteringer, fordi jeg helt konkret ved, hvor jeg vil hen med min virksomhed, og hvad mit speciale er. Jeg har fået nogle værktøjer og redskaber, der gør, at jeg er blevet mere sikker i mit salg i forhold til de typer af opgaver, jeg gerne vil ha’ ind. 

Den dybdegående viden om kundetyperne har givet mig meget bedre salgsargumenter.

Det har faktisk gjort min hverdag meget nemmere. Jeg har fået effektive arbejdsgange og mindre spildtid i min virksomhed, fordi jeg nu undgår at bruge tiden på de forkerte tiltag. Certificeringen har desuden givet mig mere pondus og slagkraft overfor samarbejdspartnere, så samarbejdet bliver mere effektivt, og vi fra starten får lavet de rigtige totalløsninger til kunden”.

Judith H. Jensen, www.marketingbasen.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}