Kira Paulli

Webfilmproducer


“Jeg har fået en faglig sikkerhed omkring målgrupper og certificeringen har gjort det lettere for mig at sælge mit produkt, som er videoerne
 
Jeg står stærkere, for mine kunder forstår nemt det med kundetyperne og køber nemt ind på de virkemidler, jeg foreslår på baggrund af certificeringen. Nu ved jeg præcist, hvordan tingene skal se ud for at ramme hver kundetype. Jeg kan forklare kunderne, hvilke elementer vi især skal have med i videoerne, og hvilke vi ikke skal have med baseret på argumenter fra de emotionelle kundetyper. 
 
Det, vi lærte på certificeringen, er virkelig konkret og brugbart. Det er let at forklare og fortælle til mine kunder, og det giver hurtigt genklang hos dem, fordi det ikke er et abstrakt, akademisk tankesæt. Og så er det et knaldgodt redskab til at ramme sin egen målgruppe og blive skarp på den”.
 
Kira Paulli, www.pixiweb.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}