Laila Nygaard Andersen

Grafiker og ejer

”Certificeringen har gjort det meget nemmere for mig at hjælpe mine kunder med målrettet markedsføring.

Det var ikke et svært valg at tilmelde mig certificeringen. Jeg havde jo arbejdet med kundemagnetmetoden siden 2015, hvor jeg selv tog onlineworkshoppen, og vidste, at det virkede. Da jeg tog onlineworkshoppen, fik jeg styr på min egen markedsføring og kunne se, hvordan det begyndte at hjælpe og gav mening for mig.

Certificeringen var mit skridt til også at bruge det professionelt til at lave markedsføring for mine kunder.

Jeg valgte at blive certificeret rådgiver i emotionelle kundetyper, fordi jeg også gerne ville hjælpe mine kunder med at lave mere målrettet markedsføring mod kundetyperne. Men jeg kunne mærke, jeg havde brug for en konkret model, som jeg følte mig sikker i for at kunne rådgive endnu mere indenfor markedsføring.

På certificeringen har jeg lært at rådgive i markedsføring, og jeg ved nu hvilke konkrete virkemidler, der tiltrækker de forskellige kundetyper. Så det er nærmest som at have en opskrift, og det gør det meget nemmere for mig at arbejde.

Og allerede inden jeg var færdig havde jeg tjent certificeringen ind 3 gange. Så det har bestemt været det værd.

Jeg blev færdig i september 2018 og kan slet ikke lade være med at bruge kundetypefarverne i min rådgivning. Det er meget lettere både at rådgive og overbevise kunderne om de ideer, jeg har, fordi det ikke længere bare er et spørgsmål om smag, og om jeg kan lide runde cirkler eller firkanter eller sort eller grønt. Men nu kan jeg begrunde forslagene med, at de tiltrækker den ene eller den anden kundetype. Så den viden, jeg har fået fra certificeringen, gør det også nemmere for mig i processen med mine kunder.

Desuden er netværket blandt de certificerede et stort plus for mig, fordi vi nu er en gruppe certificerede, som kan arbejde sammen om at lave en opgave for en kunde. Og kunderne føler sig trygge fordi, vi alle styrer samme vej og bruger samme model.” 

Laila Nygaard, Nygaard Grafisk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}