Malene Palmgren

Marketing


Certificeringen har givet mig den teori, jeg savnede i mit arbejde, og en teoretisk ramme at forklare mine løsninger udfra.

Jeg har arbejdet med marketing i mange år og har en lavpraktisk hands-on tilgang til mit fag. Jeg savnede noget teori og havde længe været på jagt efter en overbygning, der gav mening og passede til det, jeg arbejder med.

Jeg havde været på live workshoppen hos Kundemagneterne og kunne se, at det allerede kunne bruges, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville med på certificeringen.

Certificeringen har givet mig teori, som giver mening i forhold til mine kunders behov. Den har også mig meromsætning fra, da jeg var 2/3 inde i certificeringen, og jeg har både fået mersalg og nye samarbejdspartnere af at komme ind i en flok af medcertificerede. 

Kunderne vender også tilbage til mig på grund af min viden om emotionelle kundetyper. Og de kan generelt godt se, at det giver mening at bruge kundetyperne. Vi slipper for så mange sproglige misforståelser, og kunderne kan meget bedre forstå de forskellige løsningsforslag, når de hører om deres kundetypers præferencer”.

Malene Palmgren, www.palmgrenmarketing.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}