Maria E. Borup Harring

Kreativ idémager & stifter af Bold Bird og KanSelvVilSelv

“Den største forandring certificeringen har givet mig er ro. Før skulle jeg stole på min mavefornemmelse, når jeg designede. Nu har jeg et enormt kartotek af viden og data at basere mine beslutninger på.”

Min største indvending var prisen. Selvfølgelig. Dog var jeg mere fokuseret på at finde ud af, om der var ”hold i det” – om Emotionelle Kundetyper rent faktisk virkede, eller bare var endnu en ”freebie løsning”. Hvor jeg kommer fra tilbydes der gratis viden til højre og venstre, som lover x-antal mange flere kunder/kroner/m.m. Jeg valgte derfor at tage Emotionelle Kundetypers mindre kurser først, og fandt gennem dem hurtigt ud af at der er 110% hold i det.

Det mest fantastiske ved certificeringen er, at jeg har fået friheden til at sige nej-tak til de netværk, interne- og eksterne opgaver, samarbejdspartnere m.m., som jeg i bund og grund ikke havde lyst til at bruge min tid på. Ting som jeg altid har fået af vide, var det ”korrekte” at gøre, men som jeg nu ved, kun er det korrekte at gøre, hvis man henvender sig til dén kundetype som trigges af det.

Helt konkret har certificeringen givet mig en masse opgaver, værktøjer/redskaber jeg bruger dagligt og en helt ny form for netværk, hvor vi alle kan sparre og samarbejde på kryds og tværs – og endda på en måde, hvor vi tænker hinanden ind i opgaver.

Personligt har jeg med certificeringen lært mig selv bedre at kende. Jeg har fået viden om – ikke kun hvorfor mine kunder gør som de gør – men også hvorfor og hvordan jeg træffer beslutninger, køb m.m. Kort sagt har jeg nu fået meget nemmere ved at træffe de rigtige beslutninger for min virksomhed og jeg.

Jeg vil anbefale certificeringen til alle indenfor salg og markedsføring. Certificeringen er et værktøj, der giver mening at have med i rygsækken. Et redskab der fra dag 1 på certificeringen kan implementeres i hverdagens opgaver, og som uden tvivl vil forbedre og lette arbejdet med markedsføring

Maria E. Borup Harring, Bold Bird & KanSelvVilSelv

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}