Peter Junker

E-mailspecialist

“Jeg har fået faglig gennemslagskraft, overblik, en rigtig god mavefornemmelse, og en kæmpe tro på fremtiden.”

Jeg har en HD med speciale i Afsætning, undervist på handelsgymnasium i afsætning og markedskommunikation i 6 år, så grundteorien sidder rigtig godt fast på rygraden – har arbejdet med salg og markedsføring i 30 år nationalt og internationalt. Med en så grundig indsigt i den generelle markedsføringsteori, var jeg i stand til på overbevisende måde at resonere mig frem til et kvalificeret gæt på, hvad der var bedst at gøre i en given salg/markedsføringssituation. Ikke bare en tro, men en specifik viden.

Dog uden at være 100% sikker på, det var det rigtige at gøre i den given situation.
Nu har jeg en 100% viden om, at jeg gør det rigtige i en given salg/markedsføringssituation.

Det jeg har fået mest ud af er ro ved at jeg kan arbejde mig frem til den rigtige markedsføringsløsning for mit eget eller mine kunders situation, ved at tage udgangspunkt i den rette kundetype også ellers arbejde med hvert element 1 af gangen og tilpasse markedsføringen til den valgte kundetype, så der opnås maksimalt effekt.

Fra før hvor det var en specifik viden uden at være 100% sikker på om det var det rigtige at gøre, er min viden nu ikke blot længere specifik, men unik og jeg ved at det virker 100% i den givende situation.

Jeg har fået en klarhed og enkelhed ind i mit arbejde med salg og markedsføring. 

Jeg vil anbefale certificeringen til alle som arbejder med salg og markedsføring.

Peter Junker, E-mailspecialist

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}