Ragini Kastberg

Karrierecoach og webdesigner

Hvad er dit personlige udbytte? 

“Nu tør jeg sige: jeg kan det her! Som selvstændig er certificeringen et boost til selvtilliden, og det bevirker samtidig, at jeg kan tage højere priser for mine ydelser.

Med certificeringen i baghånden er det blevet lettere at ramme den rigtige løsning til mine kunder i første hug. Det gør processen langt mere effektiv, hvilket jo sparer dem penge i sidste ende. 

Jeg har fået meget større forståelse af menneskers købeadfærd, og hvad der ligger til grund for købsbeslutningerne, og jeg er blevet mere bevidst om de faktorer, der afgør vores personlige forskelligheder og handlemåder.

Med den ny viden ved jeg helt specifikt hvilke virkemidler, der fungerer bedst alt efter kunder og budskaber. Nu ved jeg i detaljer hvilke skrifttyper, farve- og billedvalg, grafikker mv., der motiverer bedst. Det er blevet langt lettere at definere, hvilke rammer jeg skal operere indenfor. Der er ingen slinger i valsen i forhold til at forme den helt rette kommunikation.

For mig er certificeringen også en værktøjskasse med argumenter, jeg kan bruge til at understøtte og forklare præcist, hvorfor løsningerne vil virke, overfor mine kunder”.

Hvad var det bedste ved certificeringen?

“For det første føler jeg mig langt bedre rustet til at rådgive mine kunder og argumentere for mine valg. Derudover har det bedste ved certificeringen klart været “hands on”-delen med hjemmeopgaverne, for jeg er ikke analytisk anlagt. At få fingrene i bolledejen og selv afprøve, hvad der virker på kunder og egne tiltag, er en øjenåbner der viser, hvad det betyder at vælge den rette kundetype fra starten.

Fællesskabet på holdet og den feedback og sparring, jeg har fået derigennem, har også været uvurderlig. Jeg har fået nye samarbejdspartnere, ja endda venner for livet. Generelt har jeg bare mødt nogle helt særlige og yderst kompetente personligheder, som jeg på ingen måde ville være foruden”.

Ragini Kastberg, www.webklar.dk

Har du behov for rådgivning ift. certificeringen?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}