Berit Bai

Tekstforfatter og marketingrådgiver

“ Som tekstforfatter og marketingrådgiver for stemmetræner og sangcoach Klaus Møller, der er indehaver af Klaus Møller Voice Studio og Voice Coach Academy foreslog jeg på et tidspunkt, at vi investerede i en sparring med Jannie Ilum Gade.

Klaus Møller og jeg havde igennem en længere periode arbejdet målrettet med at optimere kommunikationen til en meget specifik niche. Vi nærmede os målet, men vi oplevede begge, at vi manglede den sidste skarphed i vores kommunikation og markedsføring.

I sparringen gik Jannie Ilum Gade direkte til det væsentlige. Der var ingen spildtid og masser af konkrete, håndgribelige og brugbare råd.

I løbet af de 2 intense timer blev vi knivskarpe på den blå kundetype.

Efter sparringen kunne jeg gå direkte ind og finjustere tekster, grafik og farver på hjemmeside, sociale medier og i nyhedsbreve.

Et andet meget væsentligt udbytte af sparringen har været, at Klaus Møller og jeg har fået et fælles sprog.

Det betyder, at når vi mødes og brainstormer om nye ydelser, produktnavne, markedsføring, indhold af nyhedsbreve osv., så kan vi tage direkte udgangspunkt i, at vi nu helt præcist ved, hvilke kunder vi henvender os til.

Vi ved, hvad de reagerer positivt på, hvad der interesserer dem, hvad de vil betale for og hvordan vi skal kommunikere budskabet til dem.

Jeg kan varmt anbefale en sparring med Jannie Ilum Gade. Udover indsigten i de Emotionelle Kundetyper er det meget tydeligt, at Jannie trækker på en stor praktisk erfaring fra erhvervslivet. Hun er således i stand til at omsætte den forskningsbaserede viden til konkret, specifik og målrettet rådgivning, der er meget brugbar i praksis”.

 

Vil du også booke et strategioplæg?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}