Teamet bag Emotionelle Kundetyper™️

Indehaverteamet bag emotionellekundetyper.dk er direktør Jannie Ilum Gade og forsker Sanne Dollerup, som siden 2013 har udviklet og sammen driver Kundemagneterne ApS (CVR. 36476540).

Vi kan altid kontaktes begge to samlet på: mail@kundemagneterne.dk eller individuelt via nedennævnte kontaktoplysninger.

Du kan læse mere om Kundemagneterne Aps her og mere om vores baggrunde og kvalifikationer herunder:

Ph.D Sanne Dollerup

Partner, konceptudvikler, adjunkt og forsker.

Sanne er udover at være kandidat i kommunikation også forsker i strategisk markedsføring. Hendes forskning omhandler, hvordan man bevidst kan koble kunders positive følelser til et konkret produkt/mærke – og dermed skabe loyale kunder og vækst. Hun har i den forbindelse studeret den nyeste og mest effektive viden indenfor markedsføring, kommunikation, psykologi og hjerneforskning og formidler netop denne viden.

Hun har tidligere haft eget reklamebureau. Sanne har undersøgt butikskoncepter verdenen over og været tilknyttet forsker på University of Edmonton (School of Retailing).

Du kan kontakte Sanne på: sanne@kundemagneterne.dk eller på telefon 31-665439.

Jannie Ilum Gade

Direktør, partner, forretningsudvikler og strateg

Jannie har en baggrund som salgs- og produktchef, direktør, virksomhedskonsulent og som stifter/ejer af 5 virksomheder. Hun har således godt 26 års praktisk erfaring med salg og markedsføring. De seneste ti år har hun undervist og rådgivet tusinder af virksomhedsejere i hvordan de rent praktisk får flere kunder til at købe mere. Og blive mere loyale.

Jannie er oprindeligt uddannet akademiøkonom og diplomleder. Senere har hun taget certificering i personprofilanalyse (JTI) og personlig effektivitet, en NLP coaching uddannelse samt en lang rækker kurser i forhandlings- og argumentationsteknik, online markedsføring, salgsteknik, nyhedsbrevskommunikation mm.

Du kan kontakte Jannie på: jannie@kundemagneterne.dk eller telefon 25-153800.

Vi ser frem til at høre fra dig

10 + 7 =