Minutrådgivning – Bestil præcis den rådgivning du har behov for

 

Indimellem er der blot behov for et hurtigt svar på et konkret spørgsmål. Andre gange er der behov for, at eksterne øjne ser på et oplæg – eller at afholde et fysisk møde, hvor der er god tid til at give fyldestgørende svar på alle spørgsmål. Eller for at der bliver løst opgaver i fællesskab.

 Med minutrådgivning kan du købe præcis det antal minutter – af den rådgiver du ønsker – til 50 kroner i minuttet + moms (medlemmer betaler istedet 25 kr/minuttet). På regningen kan vi specificere hvad tiden er gået med – og evt. hvilken medarbejder, der har benyttet os.

Vi kan altid kontaktes samlet på: kontakt@emotionellekundetyper.dk.

Du kan læse mere om vores baggrunde og kvalifikationer herunder:

Ph.D Sanne Dollerup

Partner, konceptudvikler, adjunkt og forsker.

Sanne er udover at være kandidat i kommunikation også forsker i strategisk markedsføring. Hendes forskning omhandler, hvordan man bevidst kan koble kunders positive følelser til et konkret produkt/mærke – og dermed skabe loyale kunder og vækst. Hun har i den forbindelse studeret den nyeste og mest effektive viden indenfor markedsføring, kommunikation, psykologi og hjerneforskning og formidler netop denne viden.

Hun har tidligere haft eget reklamebureau. Sanne har undersøgt butikskoncepter verdenen over og været tilknyttet forsker på University of Edmonton (School of Retailing).

Du kan kontakte Sanne på: sanne@kundemagneterne.dk eller på telefon 31-665439.

Jannie Ilum Gade

Direktør, partner, forretningsudvikler og strateg

Jannie har en baggrund som salgs- og produktchef, direktør, virksomhedskonsulent og som stifter/ejer af 5 virksomheder. Hun har således godt 26 års praktisk erfaring med salg og markedsføring. De seneste ti år har hun undervist og rådgivet tusinder af virksomhedsejere i hvordan de rent praktisk får flere kunder til at købe mere.

Jannie er oprindeligt uddannet akademiøkonom og diplomleder. Senere har hun taget certificering i personprofilanalyse (JTI) og personlig effektivitet, en NLP coaching uddannelse samt en lang rækker kurser i forhandlings- og argumentationsteknik, online markedsføring, salgsteknik, nyhedsbrevskommunikation mm.

Du kan kontakte Jannie på: jannie@kundemagneterne.dk eller telefon 25-153800.

Vi ser frem til at høre fra dig

15 + 4 =

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}