Book gratis rådgivningsmøde

Dette møde er et tilbud til dig der er indehaver eller markedsføringsansvarlig samt enten ønsker at købe:

  • Online kurset “Kend din kundetype”, men er i tvivl om hvilken emotionel kundetype I har?
  • Rådgivning om markedsføringsstrategi
  • Skræddersyet foredrag, workshop eller kursusforløb om markedsføring eller salg

Mødet foregår pr. telefon medmindre andet aftales. I vil blive ringet op på det aftalte tidspunkt.

Rådgiver vil være Jannie Ilum Gade eller en tilknyttet certificeret kundeekspert.

Mødet forventes at vare max. 1 time, hvilket i 90% tilfælde er nok. Hvis der bliver behov for yderligere rådgivning, vil efterfølgende timer blive faktureret med 1.000 kr./timen + moms via særskilt faktura. Rådgiver skal nok oplyse når den gratis rådgivningssession slutter og forhøre om der ønskes yderligere rådgivning herefter. Dette kan være relevant hvis det bliver nødvendigt at teste jeres kunders kundetype via kundetypetest, telefoninterview eller anden form for dybere analyse.

Jannie Ilum Gade

Direktør, partner, forretningsudvikler og strateg

Jannie har en baggrund som salgs- og produktchef, direktør, virksomhedskonsulent og som stifter/ejer af 5 virksomheder. Hun har således godt 26 års praktisk erfaring med salg og markedsføring fra både B2C og B2B. De seneste ti år har hun undervist og rådgivet tusinder af virksomheder i hvordan de vælger emotionel kundetype og hvordan de rent praktisk får flere kunder til at købe mere og bliver mere loyale.

Jannie er oprindeligt uddannet akademiøkonom og diplomleder. Senere har hun taget certificering i personprofilanalyse (JTI) og personlig effektivitet, en NLP coaching uddannelse samt en lang rækker kurser i forhandlings- og argumentationsteknik, online markedsføring, salgsteknik, nyhedsbrevskommunikation mm.

Du kan også kontakte Jannie på: jannie@emotionellekundetyper.dk eller direkte på telefon 25-153800.

Du kan også vælge at sende os en besked her:

7 + 10 =